torsdag 12 januari 2012

Pyret 1 v gammal

Hade egentligen BF idag men vårt Pyre är redan 1 vecka gammal. Dagarna går förbi i rasande fart. Det är mycket besök men också handlingar och annat att sysselsätta sig med. Dessutom har jag ju fortfarande studierna att tänka på. I morgon ska Pyret få följa med mig till universitetet för då är det dags för programavslutning. Det blir lite utvärdering, baguette, ngt att dricka och lite annat. Nästa vecka är det dags för seminarium och inlämning så då kommer jag få sitta och plugga en del. Sen blir det en nervös väntan innan man får beskedet av examinatorn om hur det har gått.

Pyret äter bra när hon väl får tag om bröstet. Det gick jätte bra i början men nu får vi kämpa en del. Speciellt när hon är väldigt hungrig, då har hon svårt att få ett bra tag om bröstet. Hon går dock upp väldigt bra i vikt så det är skönt. Det visar ju att hon får i sig det hon behöver. Vi var på första BVC besöket idag och hon väger nu 3215g. I söndags på läkarbesöket vägde hon 3040g så hon har gått upp en hel del sedan dess och har redan gått förbi födelsevikten på 3175g. Så skönt om nu bara det funkar bra att ta tag i bröstet också.

Pyret sover även bra, speciellt när det är mycket ljud runtomkring och det är skönt med tanke på att vi har två barn till. På dagarna kan vi lägga ner henne och hon kan sova i timmar men på nätterna funkar det inte. Då sover hon bara om hon får ligga på vårt bröst. Så just nu turas vi om att halvsitta/ligga i soffan med henne på bröstet på nätterna. Det funkar riktigt bra och det är ju bara en kort tid det rör sig om. Snart kommer hon kanske inte vilja ligga så och då kommer man säkert att sakna det.

Nu har hon vaknat så jag skriver mer en annan dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar