onsdag 1 december 2010

Förkylningstider

Har åkt på en rejäl förkylning och har t o m lite feber vilket inte hör till vanligheterna. Är väl i och för sig inte så konstigt med tanke på att båda barnen ockå är förkylda och har haft lite feber. Masade mig iväg på föreläsning i förmiddags men bytte av mannen, som var hemma med barnenunder förmiddagen, vid lunchtid. Har sedan dess legat halvdäckad i soffan hela dagen och kvällen. Som om en förkylning inte är nog så har jag ju dessutom mina graviditetskrämpor och mitt magont som inte vill ge med sig. Men jag klagar inte, jag tar gärna krämporna så länge pyret mår bra där inne i magen.

Nu sover ena dottern och snart är det dags att lägga nummer två också och sen blir det soffan och sängen. Mannen jobbar i kväll, vilket inte hör till vanligheterna. På hans jobb blir det övertid 1-2 gånger per år så de extra pengarna är välkomna. Trist bara att det blev en halvdag vab också men så är det när man har barn. Mannen ska förövrigt bort på en massa skojsigheter framöver. Både på fredag samt onsdag, fredag oh lördag. Det är han värd och det är inte ofta han är borta, jag hoppas bara att jag mår lite bättre innan det.

Hoppas även att jag mår bättre i morgon för då står julklappsshopping med mamma och mormor på schemat. Men mår jag så här stannar jag nog i soffan. Har ju inte bara mig själv att tänka på utan även ett litet pyre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar